Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Sava

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Sava Gel

Untuk mendapatkan gel Flekosteel di Sava untuk sakit sendi dan belakang, anda mesti memesannya dengan harga terbaik 500000 ₨ di laman web rasmi. Dalam permohonan, anda mesti menulis di ruangan borang pesanan - nama dan nombor telefon. Pengurus memanggil anda untuk menjawab semua soalan menarik anda, membuat pesanan dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayaran hanya setelah penerimaan bungkusan dengan wang tunai semasa penghantaran melalui pos atau kurier dan pemeriksaan.

Hanya sekarang anda boleh memesan diskaun -50%.

Cara membeli di Sava Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Sava Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan gel Flekosteel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, sila masukkan nama dan nombor telefon anda dengan maklumat hubungan anda dan tunggu pengurus menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan melalui pos dibuat setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Sava dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon dalam borang pesanan seakurat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerimanya melalui kurir di rumah anda (pembayaran setelah penerimaan bungkusan). Kos penghantaran melalui pos ke alamat anda mungkin berbeza di bandar lain. Apabila anda membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat anda berapa kos penghantaran ke kota Sava.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.