Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Sampit

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Sampit

Bagi mereka yang ingin menerima gel Flekosteel di Sampit untuk sakit sendi dan punggung, perlu memesannya di laman web rasmi dengan harga separuh 500000 ₨. Dalam aplikasi, masukkan nombor telefon dan nama anda pada borang pesanan. Pengurus akan menghubungi anda dan memberi anda nasihat penuh mengenai pesanan dan penghantaran serta menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayaran hanya setelah penerimaan bungkusan dengan wang tunai semasa penghantaran melalui pos atau kurier dan pemeriksaan.

Promosi! Pesan hari ini dan dapatkan diskaun 50%.

Cara membeli di Sampit Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Sampit Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel Gel dengan harga dikurangkan 500000 ₨, sila masukkan maklumat anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Kami akan memberikan maklumat pesanan melalui telefon. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan setelah penerimaan pos berlaku setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Sampit dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin dalam borang pesanan di laman web supaya kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Anda membayarnya pada keesokan harinya setelah menerima pakej. Kos penghantaran bungkusan dengan kurier mungkin berbeza-beza bergantung pada jarak dari kota. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus berapa kos untuk dihantar ke bandar Sampit.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.