Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Ruteng

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Ruteng

Untuk berjaya menerima Flekosteel di Ruteng Gel untuk Sakit Punggung, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan potongan harga sekarang sebanyak 500000 ₨. Sertakan nama dan nombor telefon anda dalam aplikasi. Pengurus akan memanggil anda untuk membuat pesanan, menjawab semua pertanyaan dan permintaan penghantaran anda, dan menjelaskan semua perincian pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayar wang tunai semasa penghantaran untuk pakej dan pemeriksaan ke kurir atau pejabat pos.

Dapatkan diskaun sebanyak -50%. Syarat promosi adalah terhad.

Cara membeli di Ruteng Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Ruteng Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, isikan aplikasi di laman web dengan maklumat hubungan anda dan pengurus kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan melalui pos dibuat setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Ruteng dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan nama dan nombor telefon dalam borang pesanan secepat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar, dan membayar barang melalui pos pada hari berikutnya setelah penerimaan. Kos penghantaran kurier yang tepat mungkin berbeza bergantung pada jarak dari kota. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Ruteng.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.