Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Rengat

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Rengat Gel

Untuk berjaya menempah gel Flekosteel di Rengat untuk sakit sendi dan punggung, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan harga potongan sebanyak 500000 ₨. Dalam permohonan dalam borang pesanan, anda mesti memberikan nombor telefon dan nama anda - pengurus akan menghubungi anda dan memberikan jawapan kepada semua soalan anda dan menjelaskan semua perincian pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda hanya membayar bungkusan setelah menerima barang dari kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Diskaun 50% hari ini, pesan sekarang dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli di Rengat Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Rengat Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Pakar pusat panggilan akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan anda. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar bungkusan setelah menerimanya di tangan anda di pejabat pos atau setelah menerimanya di kurir.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Rengat dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan maklumat hubungan anda secepat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantarnya, dan membayar bungkusan pada hari berikutnya setelah penerimaan melalui pos atau kurier. Kos penghantaran kurier ke alamat anda mungkin berbeza dengan kos di bandar lain. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada wakil berapa kos penghantaran ke bandar Rengat.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.