Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Ransiki

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Ransiki

Sekiranya anda ingin mendapatkan gel Flekosteel di Ransiki untuk sakit sendi dan belakang, anda mesti memesannya dengan harga terbaik dari laman web rasmi 500000 ₨. Sertakan nama dan nombor telefon anda dalam aplikasi. Pengurus akan memanggil anda untuk memberi nasihat, mengatur penghantaran dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk penghantaran setelah menerima bungkusan dari kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Cepat buat pesanan dengan diskaun 50%. Tempoh kempen adalah terhad.

Cara membeli di Ransiki Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Ransiki Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, isi borang pesanan ringkas di laman web dengan maklumat hubungan anda dan kami akan menjelaskan butiran pesanan melalui telefon. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar pesanan melalui pos semasa penerimaan atau melalui kurier semasa penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Ransiki dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan maklumat peribadi anda seakurat mungkin dalam borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Pada keesokan harinya, kurir menyampaikan alamat dengan cepat. Kos penghantaran kurier yang tepat mungkin berbeza bergantung pada jarak dari kota. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus berapa kos untuk dihantar ke bandar Ransiki.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.