Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Purwokerto

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Purwokerto Gel

Untuk membeli gel sakit belakang dan sendi Flekosteel di Purwokerto, anda harus memesannya dari laman web rasmi dengan harga murah 500000 ₨. Dalam permohonan dalam borang pesanan, anda mesti memberikan nombor telefon dan nama anda - pengurus akan memanggil anda untuk membincangkan dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh mengambil bungkusan di pejabat pos atau membawanya ke rumah anda dengan kurir. Pembayaran selepas penghantaran dan pemeriksaan.

Cepat buat pesanan dengan diskaun 50%. Tempoh kempen adalah terhad.

Cara membeli di Purwokerto Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Purwokerto Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima gel Flekosteel dengan harga yang lebih rendah (45 €), sila tinggalkan permintaan di laman web menggunakan borang pesanan, yang menyatakan maklumat hubungan anda. Dalam masa 15 minit pengurus akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran hanya akan dibuat setelah penerimaan pakej di alamat anda semasa penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Purwokerto dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin dalam borang pesanan di laman web supaya kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda membuat pesanan dan menunggu penghantaran. Kos penghantaran bungkusan ke alamat anda melalui kurier mungkin berbeza dari yang di bandar lain. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke kota Purwokerto.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.