Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Pulau Panjang

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Pulau Panjang Gel

Untuk mendapatkan gel anti nyeri Flekosteel di Pulau Panjang untuk sendi dan punggung, anda harus memesannya dari laman web rasmi dengan harga yang rendah 500000 ₨. Dalam aplikasi tersebut anda perlu memasukkan nama dan nombor telefon anda. Pengurus akan memanggil anda untuk mengatur penghantaran, merujuk permohonan dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayar hanya setelah menerima penghantaran melalui pos atau melalui kurier dan pemeriksaan.

Hari ini diskaun -50%, anda mempunyai masa untuk membeli dengan harga yang rendah.

Cara membeli di Pulau Panjang Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Pulau Panjang Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima gel Flekosteel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, sila tinggalkan permintaan dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Pakar pusat panggilan akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar bungkusan setelah menerimanya di tangan anda di pejabat pos atau setelah menerimanya di kurir.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Pulau Panjang dalam 1, 5-2 hari. Masukkan nama dan nombor telefon seakurat mungkin dalam borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar, dan membayar barang melalui pos pada hari berikutnya setelah penerimaan. Kos penghantaran bungkusan ke alamat anda oleh posmen mungkin berbeza di bandar lain. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke Pulau Panjang.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.