Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Pulau Gag

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Pulau Gag

Sekiranya anda ingin membeli Gel Flekosteel di Pulau Gag untuk sakit sendi dan punggung, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan diskaun yang sah sebanyak -50% 500000 ₨. Dalam aplikasi tersebut anda perlu memasukkan nama dan nombor telefon anda. Pengurus akan menghubungi anda untuk menjelaskan pesanan, mengatur penghantaran ke alamat dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran bungkusan secara tunai semasa penghantaran ke kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Hanya sekarang anda akan mendapat diskaun -50%.

Cara membeli di Pulau Gag Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Pulau Gag Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga yang lebih rendah (45 €), tinggalkan permintaan di laman web kami dengan maklumat hubungan anda dan tunggu pengurus menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda hanya membayar setelah menerima bungkusan dari kurir atau di pejabat pos setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Pulau Gag dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Pada keesokan harinya, kurir menyampaikan alamat dengan cepat. Kos penghantaran kurier ke alamat anda mungkin berbeza dengan kos di bandar lain. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke Pulau Gag.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.