Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Pendopo

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Pendopo Gel

Untuk berjaya membeli gel Flekosteel di Pendopo untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi untuk tawaran istimewa 500000 ₨. Dalam aplikasi, anda perlu memasukkan nombor telefon dan nama anda dalam borang pesanan. Pengurus akan menghubungi anda, menjawab soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk penghantaran setelah menerima bungkusan dari kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Cepat beli dengan diskaun -50%. Syarat promosi adalah terhad.

Cara membeli di Pendopo Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Pendopo Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, isikan aplikasi di laman web dengan maklumat hubungan anda dan kami akan memberikan perincian pesanan melalui telefon. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Bayar pesanan hanya setelah menerima bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Pendopo dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi borang seakurat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerimanya melalui kurir melalui surat di rumah anda (pembayaran setelah menerima bungkusan). Kos penghantaran berbeza dari bandar ke bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke kota Pendopo.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.