Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Pantai

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Flekosteel di Pantai Gel

Untuk berjaya membeli gel Flekosteel di Pantai untuk sakit sendi dan belakang, anda mesti memesannya di laman web rasmi dengan harga terbaik 500000 ₨. Dalam aplikasi tersebut, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan, berikan nombor telefon dan nama anda - pengurus akan menghubungi anda dan memberi nasihat serta menjelaskan semua butiran pesanan anda.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran adalah wang tunai semasa penghantaran pada bungkusan dan pemeriksaan.

Promosi! Pesan hari ini dan dapatkan diskaun 50%.

Cara membeli di Pantai Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Pantai Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel-Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, pesan segera dengan harga yang lebih rendah menggunakan maklumat hubungan anda dan tunggu sehingga operator menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan setelah penerimaan pos berlaku setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Pantai dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan data peribadi anda secepat mungkin dalam borang pesanan agar pekerja tidak melakukan kesalahan ketika menghantar dan keesokan harinya apabila pembayaran diterima setelah penerimaan pesanan. Kos penghantaran melalui pos ke alamat anda mungkin berbeza di bandar lain. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus syarikat berapa kos penghantaran ke Pantai City.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.