Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Pamela

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Pamela Gel

Bagi mereka yang ingin menerima gel Flekosteel di Pamela untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi dengan harga separuh 500000 ₨. Gunakan borang pesanan dalam aplikasi dan masukkan butiran untuk pesanan. Pengurus akan menghubungi anda dan memberi anda nasihat penuh mengenai pesanan dan penghantaran dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda hanya membayar bungkusan setelah menerima barang dari kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Diskaun 50% hari ini, pesan sekarang dengan harga yang hebat.

Cara membeli di Pamela Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Pamela Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima Flekosteel-Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, isi borang pesanan dengan maklumat hubungan anda dan tunggu pengurus menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Bayar pesanan hanya setelah menerima bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Pamela dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi borang seakurat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda menerima pesanan dan hanya membayarnya setelah penerimaan. Harga penghantaran bungkusan melalui kurier ke alamat yang anda berikan mungkin berbeza-beza bergantung pada kota. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus syarikat berapa kos penghantaran ke kota Pamela.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.