Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Oksibil

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Oksibil Gel

Untuk membeli gel Flekosteel di Oksibil untuk sakit sendi dan belakang, anda harus memesannya di laman web rasmi untuk kempen tersebut 500000 ₨. Dalam aplikasi tersebut anda perlu memasukkan nama dan nombor telefon anda. Pengurus akan menghubungi anda untuk menjawab semua pertanyaan anda mengenai penghantaran dan untuk menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh mengambil bungkusan di pejabat pos atau membawanya ke rumah anda dengan kurir. Pembayaran selepas penghantaran dan pemeriksaan.

Hanya hari ini DISKAUN -50%, anda mempunyai masa untuk membeli dengan harga yang rendah.

Cara membeli di Oksibil Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Oksibil Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima gel Flekosteel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, tinggalkan permintaan di laman web dengan maklumat hubungan anda dan kami akan menjelaskan perincian pesanan melalui telefon. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Apabila anda menerima mesej, anda boleh membayar pesanan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Oksibil dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi ruang pada borang pesanan dengan secepat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Anda membayarnya pada keesokan harinya setelah menerima pakej. Kos penghantaran melalui pos ke alamat anda mungkin berbeza di bandar lain. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus berapa banyak kos penghantaran ke bandar Oksibil.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.