Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Numfoor

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Numfoor Gel

Sekiranya anda ingin membeli gel anti-sakit Flekosteel di Numfoor untuk punggung dan sendi, anda mesti memesannya di laman web rasmi dengan potongan harga 50% 500000 ₨. Dalam aplikasi, anda perlu menulis di ruangan borang pesanan - nama dan nombor telefon. Pengurus akan menghubungi anda dan memberitahu anda mengenai masa penghantaran, menjawab semua soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh mengambil bungkusan di pejabat pos atau membawanya ke rumah anda dengan kurir. Pembayaran selepas penghantaran dan pemeriksaan.

Iklan terhad. Cepat dapatkan diskaun -50%.

Cara membeli di Numfoor Flekosteel

Bagaimana saya boleh membeli Flekosteel di Numfoor Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Tunggu operator menghubungi, yang akan menghubungi anda secepat mungkin. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan setelah penerimaan pos berlaku setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Numfoor dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan maklumat hubungan anda seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya, periksa bungkusan melalui pos dan kemudian bayar krimnya. Kos tepat untuk menghantar bungkusan ke alamat anda oleh posmen mungkin berbeza di bandar lain. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus besar syarikat berapa kos penghantaran ke Numfoor City.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.