Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Namlea

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Namlea Gel

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel di Namlea untuk sakit sendi dan belakang, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan harga rasmi 500000 ₨. Dalam aplikasi, anda perlu menulis di ruangan borang pesanan - nama dan nombor telefon. Pengurus akan menghubungi anda dan menjawab soalan serta menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda hanya membayar bungkusan setelah menerima barang dari kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Cepat buat pesanan dengan diskaun 50%. Tempoh kempen adalah terhad.

Cara membeli di Namlea Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Namlea Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima gel Flekosteel dengan harga yang lebih rendah (45 €), tinggalkan permintaan di laman web kami dengan maklumat hubungan anda dan tunggu pengurus menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda hanya membayar setelah menerima bungkusan dari kurir atau di pejabat pos setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Namlea dalam 1, 5 hingga 2 hari. Seakurat mungkin, isikan nama dan nombor telefon dalam borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar, dan pembayaran pada hari berikutnya setelah menerima pesanan melalui pos. Kos penghantaran pakej boleh berbeza antara bandar. Apabila anda membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat anda berapa kos penghantaran ke kota Namlea.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.