Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Naha

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Pesan Flekosteel di Naha Gel

Untuk pembelian gel anti-sakit Flekosteel di Naha yang berjaya di sendi dan punggung, anda mesti memesannya dari laman web rasmi untuk menerima tawaran istimewa 500000 ₨. Semasa membuat permohonan, anda mesti memasukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan. Pengurus memanggil anda untuk penghantaran dan nasihat yang cepat, serta penjelasan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran adalah wang tunai semasa penghantaran pada bungkusan dan pemeriksaan.

Diskaun 50% hari ini, pesan sekarang dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli di Naha Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Naha Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga yang lebih rendah (45 €), tinggalkan permintaan menggunakan borang pesanan, berikan maklumat hubungan anda dan tunggu pengurus memanggil. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran hanya akan dibuat setelah penerimaan pakej di alamat anda semasa penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Naha dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan nama dan nombor telefon dalam borang pesanan seakurat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar, dan membayar barang pada hari berikutnya setelah penerimaan. Harga untuk menghantar pakej berbeza dengan bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Naha.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.