Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Murdo

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Pesan Flekosteel di Murdo Gel

Untuk berjaya mendapatkan gel Flekosteel di Murdo untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi untuk mendapatkan tawaran istimewa 500000 ₨. Dalam aplikasi, berikan nombor telefon dan nama dalam borang di laman web. Pengurus memanggil anda untuk menjawab semua soalan menarik anda, membuat pesanan dan membersihkan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Setelah menerima bungkusan, anda perlu membayar kepada kurir atau pejabat pos dan melakukan pemeriksaan.

Pesan dengan diskaun 50%. Syarat promosi adalah terhad.

Cara membeli di Murdo Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Murdo Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima Flekosteel-Gel dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Tunggu pengurus memanggil. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda hanya membayar setelah menerima bungkusan dari kurir atau di pejabat pos setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Murdo dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan maklumat peribadi anda secepat mungkin dalam borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda menerima pesanan dan hanya membayarnya setelah penerimaan. Kos penghantaran melalui pos ke alamat yang diberikan mungkin berbeza di bandar yang berbeza. Apabila anda membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat anda berapa kos penghantaran ke kota Murdo.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.