Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Mangole

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Flekosteel di Mangole Gel

Untuk memesan gel Flekosteel di Mangole untuk sakit sendi dan belakang, ia mesti dipesan di laman web rasmi untuk tawaran istimewa 500000 ₨. Sertakan nama dan nombor telefon anda dalam aplikasi. Pengurus akan memanggil anda untuk mengatur penghantaran, merujuk permohonan dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayaran hanya setelah penerimaan bungkusan dengan wang tunai semasa penghantaran melalui pos atau kurier dan pemeriksaan.

Cepat dengan potongan harga -50%. Syarat promosi adalah terhad.

Cara membeli di Mangole Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Mangole Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima Flekosteel-Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, sila tinggalkan permintaan menggunakan borang pesanan yang menyatakan maklumat hubungan anda dan pilih kaedah penghantaran. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Setelah menerima bungkusan, anda boleh membayar pesanan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Mangole dalam 1, 5 hingga 2 hari. Dalam borang pesanan, isikan ruangan dengan nama dan nombor telefon secepat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerima dan membayar dalam 2 hingga 14 hari. Kos penghantaran melalui kurir ke alamat yang anda nyatakan mungkin berbeza bergantung pada bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada anggota kakitangan syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Mangole.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.