Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Lhok-Cloth

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli gel kain Flekosteel di Lhok

Untuk berjaya mendapatkan Gel Flekosteel di Lhok-Cloth untuk sakit sendi dan punggung, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan potongan harga 500000 ₨. Dalam aplikasi, berikan nombor telefon dan nama dalam borang di laman web. Pengurus akan menghubungi anda, menjawab semua soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk penghantaran setelah menerima bungkusan dari kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Promosi! Pesan hari ini dan dapatkan diskaun 50%.

Cara membeli di Lhok-Cloth Flekosteel

Bagaimana cara membeli gel kain Flekosteel di Lhok?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga yang lebih rendah (45 €), sila tinggalkan permintaan di laman web kami dengan maklumat hubungan anda. Pengurus akan menghubungi anda dalam masa 15 minit untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh menerima dan membayar barang di pejabat pos atau kurir, yang akan menghantar bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Lhok Cloth dalam masa 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin dalam borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar, dan membayar barang melalui pos pada hari berikutnya setelah penerimaan. Harga penghantaran bungkusan bergantung pada jarak dari bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada ahli syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Lhok-Kain.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.