Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Lereh

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Lereh Gel

Sekiranya anda ingin membeli gel anti sakit belakang Flekosteel di Lereh, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan harga separuh 500000 ₨. Dalam aplikasi, masukkan nombor telefon dan nama anda dalam bidang pesanan dan klik pesanan. Pengurus akan menghubungi anda, menjawab semua soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayar wang tunai semasa penghantaran untuk pakej dan pemeriksaan ke kurir atau pejabat pos.

Cepat beli dengan diskaun -50%. Syarat promosi adalah terhad.

Cara membeli di Lereh Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Lereh Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima Flekosteel-Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, isikan aplikasi di laman web dengan maklumat hubungan anda dan tunggu sehingga operator menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan setelah penerimaan pos berlaku setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Lereh dalam 1, 5 hingga 2 hari. Seakurat mungkin, isi aplikasi di laman web agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantarnya. Keesokan harinya anda membuat pesanan dan menerimanya tepat pada waktunya. Kos penghantaran melalui pos ke alamat yang diberikan mungkin berbeza di bandar yang berbeza. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus berapa banyak kos penghantaran ke bandar Lereh.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.