Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Langgur

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Langgur

Untuk kemungkinan membeli gel anti-sakit Flekosteel di Langgur pada sendi dan punggung, anda mesti memesannya di laman web rasmi dengan harga rasmi 500000 ₨Gunakan borang pesanan untuk memberikan nombor telefon dan nama dalam aplikasi. Pengurus akan memanggil anda untuk mendapatkan nasihat mengenai aplikasi pembelian dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk pakej setelah penerimaan dan pemeriksaan.

Promosi! Pesan hari ini dan dapatkan diskaun 50%.

Cara membeli di Langgur Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Langgur Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨, sila tinggalkan permintaan dalam borang pesanan dengan maklumat hubungan anda. Dalam masa 15 minit pengurus akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan melalui pos dibuat setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Langgur dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan maklumat peribadi anda secepat mungkin dalam borang pesanan supaya kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda membuat pesanan dan menunggu penghantaran. Kos penghantaran tepat melalui pos atau kurier mungkin berbeza bergantung pada bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada anggota kakitangan syarikat berapa kos untuk dihantar ke bandar Langgur.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.