Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel dalam Kes

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel Dalam Kes Gel

Untuk berjaya membeli gel anti sakit belakang Flekosteel Dalam Kes, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan potongan harga sekarang sebanyak 500000 ₨Dalam aplikasi tersebut, tinggalkan permintaan di laman web, berikan nombor telefon dan nama anda - pengurus akan menghubungi anda dan memberitahu anda mengenai waktu penghantaran, menjawab semua soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran bungkusan secara tunai semasa penghantaran ke kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Beli dengan diskaun 50%. Syarat promosi adalah terhad.

Cara membeli dalam Kes Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel Dalam Kes Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima gel Flekosteel dengan harga dikurangkan 500000 ₨, isi borang pesanan ringkas di laman web, berikan maklumat hubungan anda dan pilih kaedah penghantaran. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Bayar pesanan hanya setelah menerima bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Dalam Kes dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan maklumat peribadi anda secepat mungkin dalam borang pesanan supaya kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar, dan membayar bungkusan pada hari berikutnya setelah penerimaan melalui pos atau kurier. Kos penghantaran pakej yang tepat berbeza dari bandar ke bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus syarikat berapa kos penghantaran ke kota Kes.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.