Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Keluang

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Keluang Gel

Sekiranya anda perlu membeli gel anti sakit belakang Flekosteel di Keluang, anda perlu memesannya di laman web rasmi dengan potongan harga 50% 500000 ₨. Dalam aplikasi tersebut, masukkan nama dan nombor telefon anda, nyatakan nombor dan nama telefon anda. Pengurus akan memanggil anda untuk membersihkan pesanan, mengatur penghantaran ke alamat anda dan membersihkan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk penghantaran setelah menerima bungkusan dari kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Iklan terhad. Cepat beli dengan potongan 50%.

Cara membeli di Keluang Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Keluang Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel-Gel dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨, pesan segera dengan harga yang lebih rendah dengan menyatakan maklumat hubungan anda. Kami akan menjelaskan perincian pesanan melalui telefon. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda hanya membayar setelah menerima bungkusan dari kurir atau di pejabat pos setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Keluang dalam masa 1, 5 hingga 2 hari. Buat pesanan segera seakurat mungkin dengan harga potongan sehingga kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerimanya melalui kurir di rumah anda (pembayaran setelah penerimaan bungkusan). Kos penghantaran yang tepat mungkin berbeza dari bandar ke bandar. Semasa membuat pesanan anda, tanyakan kepada pengurus syarikat berapa kos untuk dihantar ke Keluang City.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.