Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Bat

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Pesan Flekosteel di Bat Gel

Sekiranya anda ingin membeli gel sakit belakang Flekosteel di Bat, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨. Gunakan borang pesanan dalam aplikasi dan masukkan butiran pesanan. Pengurus memanggil anda untuk penghantaran cepat, nasihat dan penjelasan mengenai semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayar wang tunai semasa penghantaran untuk pakej dan pemeriksaan ke kurir atau pejabat pos.

Diskaun 50% hari ini, pesan sekarang dengan harga yang hebat.

Cara membeli di Bat Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Bat Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel Gel dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dengan maklumat hubungan anda. Pakar pusat panggilan akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan anda. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan setelah penerimaan pos berlaku setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Bat dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan maklumat peribadi anda seakurat mungkin dalam borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya, periksa bungkusan melalui pos dan kemudian bayar krimnya. Kos penghantaran kurier yang tepat mungkin berbeza bergantung pada jarak dari kota. Semasa membuat pesanan dari penasihat, ketahui berapa kos penghantaran ke Kota Kelawar.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.