Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Kebar

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Kebar Gel

Untuk berjaya membeli gel anti-sakit Flekosteel di Kebar pada sendi dan punggung, anda harus memesannya di laman web rasmi untuk tindakan tersebut 500000 ₨. Gunakan borang pesanan dalam aplikasi dan isikan maklumat hubungan anda. Pengurus akan menghubungi anda dan menjelaskan maklumat pesanan dengan anda. Dia akan mengatur penghantaran ke alamat dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh mengambil bungkusan di pejabat pos atau membawanya ke rumah anda dengan kurir. Pembayaran selepas penghantaran dan pemeriksaan.

Diskaun 50% hari ini, pesan sekarang dengan harga yang hebat.

Cara membeli di Kebar Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Kebar Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, tinggalkan permintaan di laman web dengan maklumat hubungan anda dan operator akan menghubungi untuk mengesahkan pesanan anda. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh menerima dan membayar barang di pejabat pos atau kurir, yang akan menghantar bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Kebar dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon dalam borang pesanan seakurat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda membuat pesanan dan menunggu penghantaran. Kos penghantaran pakej boleh berbeza antara bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke kota Kebar.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.