Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di KAU

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di KAU Gel

Bagi mereka yang ingin memesan gel Flekosteel di KAU untuk sakit sendi dan punggung, perlu memesannya di laman web rasmi dengan harga yang dikurangkan 500000 ₨. Dalam aplikasi, berikan nombor telefon dan nama anda. Pengurus akan menghubungi anda, menjawab soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Setelah menerima bungkusan, anda mesti membayar kurier atau pejabat pos dan melakukan pemeriksaan.

Hanya hari ini DISKAUN 50%, pesan dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli di KAU Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di KAU Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel-Gel dengan harga dikurangkan 500000 ₨, sila tinggalkan permintaan menggunakan borang pesanan yang menyatakan maklumat hubungan anda dan pilih kaedah penghantaran. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar bungkusan setelah menerimanya di tangan anda di pejabat pos atau setelah menerimanya di kurir.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang KAU dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi bidang nama dan nombor telefon dalam borang pesanan setepat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar, dan membayar barang pada hari berikutnya setelah penerimaan. Kos penghantaran kurier ke alamat anda mungkin berbeza dengan kos di bandar lain. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengarah urusan syarikat berapa kos penghantaran ke bandar KAU.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.