Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Illaga

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Illaga Gel

Bagi mereka yang ingin membeli gel Flekosteel di Illaga untuk sakit sendi dan punggung, perlu memesannya dari laman web rasmi untuk promosi 500000 ₨. Dalam aplikasi tersebut anda perlu memasukkan nama dan nombor telefon anda. Pengurus memanggil anda, menjawab soalan dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran adalah wang tunai semasa penghantaran pada bungkusan dan pemeriksaan.

Cepat beli dengan diskaun -50%. Syarat promosi adalah terhad.

Cara membeli di Illaga Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Illaga Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga lebih rendah 500000 ₨, sila tinggalkan permintaan di laman web kami dengan maklumat hubungan anda dan pilih kaedah penghantaran. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh menerima dan membayar barang di pejabat pos atau kurir, yang akan menghantar bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Illaga dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin dalam borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan ketika menghantar dan membayar barang pada hari berikutnya setelah penerimaan. Kos penghantaran kurier mungkin berbeza-beza bergantung pada jarak dari kota. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada wakil berapa kos untuk dihantar ke Illaga.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.