Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Hebe

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Flekosteel di Hebe Gel

Untuk mendapatkan Flekosteel di Hebe untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi dengan harga terbaik 500000 ₨. Cukup masukkan dalam aplikasi nombor telefon untuk komunikasi dan nama anda - pengurus akan menghubungi anda dan memberi nasihat mengenai pesanan dan penghantaran dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayaran hanya setelah penerimaan bungkusan dengan wang tunai semasa penghantaran melalui pos atau kurier dan pemeriksaan.

Iklan terhad. Cepat beli dengan diskaun -50%.

Cara membeli di Hebe Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Hebe Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima gel Flekosteel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Kemudian pilih kaedah penghantaran dari pekerja syarikat. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Apabila anda menerima mesej, anda boleh membayar pesanan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang angkat dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya, periksa bungkusan melalui pos dan kemudian bayar krimnya. Kos penghantaran bungkusan melalui pos ke alamat yang ditentukan mungkin berbeza di bandar yang berbeza. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada anggota kakitangan syarikat berapa kos penghantaran ke Hebe City.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.