Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Elelim

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Pesan Flekosteel di Elelim Gel

Sekiranya anda ingin membeli gel anti sakit belakang Flekosteel di Elelim, anda harus memesannya dari laman web rasmi dengan harga murah 500000 ₨. Dalam aplikasi, anda perlu memasukkan kenalan anda dalam borang pesanan. Pengurus akan menghubungi anda dan memberitahu anda mengenai waktu penghantaran. Jawab semua soalan anda dan jelaskan semua perincian pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayar hanya setelah menerima penghantaran melalui pos atau melalui kurier dan pemeriksaan.

Diskaun 50% hari ini, pesan sekarang dengan harga yang hebat.

Cara membeli di Elelim Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Elelim Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Pengendali akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar bungkusan setelah menerimanya di tangan anda di pejabat pos atau setelah menerimanya di kurir.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Elelim dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan maklumat peribadi anda seakurat mungkin dalam borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerima bungkusan dan membayarnya. Kos penghantaran bungkusan ke alamat anda melalui kurier mungkin berbeza dari yang di bandar lain. Apabila anda membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat anda berapa kos penghantaran ke kota Elelim.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.