Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Dabra

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.227

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Flekosteel di Dabra Gel

Untuk dapat membeli gel Flekosteel di Dabra untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi untuk promosi 500000 ₨. Dalam aplikasi tersebut, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan, berikan nombor telefon dan nama anda. Pengurus akan menghubungi anda dan memberitahu anda mengenai waktu penghantaran. Jawab semua soalan anda dan jelaskan semua perincian pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk pakej setelah penerimaan dan pemeriksaan.

Cepat buat pesanan dengan diskaun 50%. Tempoh kempen adalah terhad.

Cara membeli di Dabra Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Dabra Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, masukkan maklumat anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Biarkan pakar kami menasihati anda secara percuma. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Apabila anda menerima mesej, anda boleh membayar pesanan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Dabra dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Bayar pesanan pada keesokan harinya setelah anda menerimanya melalui pos atau kurier. Kos penghantaran yang tepat mungkin berbeza dari bandar ke bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke kota Dabra.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.