Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel dalam Cap

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel Dalam Cap Gel

Untuk membeli Cap Flekosteel Dalam untuk Sakit Sendi dan Punggung, anda harus memesannya dari laman web rasmi di laman web rasmi 500000 ₨. Dalam aplikasi, anda perlu memasukkan nombor telefon dan nama anda dalam borang pesanan. Pengurus akan memanggil anda untuk memberi nasihat, mengatur penghantaran cepat dan membersihkan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayar wang tunai semasa penghantaran untuk pakej dan pemeriksaan ke kurir atau pejabat pos.

Beli dengan potongan harga -50%. Syarat promosi adalah terhad.

Cara membeli dalam Cap Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel Dalam Cap Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima gel Flekosteel dengan harga yang lebih rendah (45 €), isikan borang pesanan ringkas di laman web dengan maklumat hubungan anda dan tunggu pengurus menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar pesanan melalui pos semasa penerimaan atau melalui kurier semasa penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Dalam Cap dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan maklumat peribadi anda seakurat mungkin dalam borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Anda membayarnya pada keesokan harinya setelah menerima pakej. Kos penghantaran bungkusan melalui pos atau kurier mungkin berbeza mengikut bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus berapa kos untuk dihantar ke Cap Town.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.