Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Bud

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Bud Gel

Untuk berjaya mendapatkan gel anti-nyeri dan sakit belakang Flekosteel di Bud, anda mesti memesannya di laman web rasmi dengan potongan harga sekarang sebanyak 500000 ₨. Gunakan borang pesanan dalam aplikasi dan masukkan butiran pesanan. Pengurus akan menghubungi anda, memberikan jawapan untuk semua soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh mengambil bungkusan di pejabat pos atau membawanya ke rumah anda dengan kurir. Pembayaran selepas penghantaran dan pemeriksaan.

Hanya sekarang anda akan mendapat diskaun -50%.

Cara membeli di Bud Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Bud Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima gel Flekosteel dengan harga yang lebih rendah (45 €), isikan aplikasi di laman web dengan maklumat hubungan anda dan tunggu operator menghubungi anda secepat mungkin. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan setelah penerimaan pos berlaku setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Bud dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin dalam borang pesanan di laman web supaya kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Pada keesokan harinya, kurir menyampaikan alamat dengan cepat. Kos penghantaran bergantung kepada bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada wakil berapa kos penghantaran ke kota Budak.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.