Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Bintuni

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Bintuni

Untuk mendapatkan gel Flekosteel di Bintuni untuk sakit sendi dan belakang, anda harus memesannya dari laman web rasmi dengan harga yang rendah 500000 ₨. Dalam aplikasi tersebut anda perlu memasukkan nama dan nombor telefon anda. Pengurus akan menghubungi anda untuk mendapatkan nasihat dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayar hanya setelah menerima penghantaran melalui pos atau melalui kurier dan pemeriksaan.

Iklan terhad. Cepat beli dengan potongan 50%.

Cara membeli di Bintuni Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Bintuni Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan gel Flekosteel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, tinggalkan permintaan di laman web rasmi kami dengan maklumat hubungan anda dan tunggu sehingga operator menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Setelah menerima bungkusan, anda boleh membayar pesanan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Bintuni dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerima dan membayar dalam 2 hingga 14 hari. Harga penghantaran bungkusan ke alamat anda melalui kurier mungkin berbeza dari bandar lain. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus syarikat berapa kos untuk dihantar ke kota Bintuni.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.