Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Bima

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Bima

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel di Bima Gel untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi dengan harga separuh 500000 ₨. Dalam aplikasi, anda perlu memasukkan nombor telefon dan nama anda dalam borang pesanan. Pengurus akan memanggil anda untuk memberi nasihat, mengatur penghantaran cepat dan membersihkan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran adalah wang tunai semasa penghantaran pada bungkusan dan pemeriksaan.

Promosi! Pesan hari ini dan dapatkan diskaun 50%.

Cara membeli di Bima Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Bima Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, sila isi borang pesanan dengan maklumat hubungan anda. Dalam masa 15 minit pengurus akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran hanya akan dibuat setelah penerimaan pakej di alamat anda semasa penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Bima dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi borang seakurat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantarnya, dan bayar melalui pos pada keesokan harinya setelah pesanan diterima. Kos penghantaran bungkusan melalui pos ke alamat yang ditentukan mungkin berbeza di bandar yang berbeza. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat syarikat berapa kos penghantaran ke kota Bima.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.