Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Varys

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Varys Gel

Sekiranya anda ingin mendapatkan gel Flekosteel di Varys untuk sakit sendi dan belakang, anda harus memesannya di laman web rasmi di laman web rasmi 500000 ₨. Dalam aplikasi, isi borang pesanan, masukkan nombor telefon dan nama anda. Pengurus akan menghubungi anda, menjawab soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh mengambil bungkusan di pejabat pos atau membawanya ke rumah anda dengan kurir. Pembayaran selepas penghantaran dan pemeriksaan.

Iklan terhad. Cepat buat pesanan dengan diskaun 50%.

Cara membeli di Varys Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Varys Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel pada harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, isi borang pesanan ringkas di laman web dengan maklumat hubungan anda. Pengurus kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan anda. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan setelah penerimaan pos berlaku setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Varys dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi bidang nama dan nombor telefon pada borang pesanan seakurat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda menerima pesanan dan hanya membayarnya setelah penerimaan. Harga penghantaran bungkusan bergantung pada jarak dari bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada wakil berapa kos untuk dihantar ke bandar Berubah.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.