Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Bajawa

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Bajawa Gel

Untuk mendapatkan gel sakit belakang Flekosteel di Bajawa, anda harus memesannya dari laman web rasmi dengan harga terendah 500000 ₨. Dalam aplikasi, anda perlu meletakkan kenalan anda dalam borang pesanan - pengurus akan menghubungi anda, memberi jawapan kepada semua soalan anda dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda hanya membayar bungkusan setelah menerima barang dari kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Hanya hari ini DISKAUN 50%, pesan dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli di Bajawa Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Bajawa Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga dikurangkan 500000 ₨, pesan segera dengan harga yang dikurangkan, berikan maklumat hubungan anda dan pilih kaedah penghantaran dari pekerja syarikat. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran hanya akan dibuat setelah penerimaan pakej di alamat anda semasa penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang dari di Bajawa dalam 1, 5 hingga 2 hari. Buat pesanan segera seakurat mungkin dengan harga potongan sehingga kakitangan tidak akan melakukan kesalahan ketika menghantarnya, dan membayar bungkusan pada hari berikutnya setelah menerimanya melalui pos atau kurier. Kos penghantaran tepat melalui kurir ke alamat yang anda nyatakan mungkin berbeza bergantung pada bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada ahli syarikat berapa kos untuk dihantar ke Bajawa.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.