Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Babo

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Babo Gel

Untuk membeli gel Flekosteel di Babo untuk sakit sendi dan belakang, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan harga yang dikurangkan 500000 ₨. Cukup berikan nombor telefon komunikasi dan nama anda dalam aplikasi. Pengurus akan memanggil anda untuk membersihkan pesanan, mengatur penghantaran ke alamat anda dan membersihkan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Setelah menerima bungkusan, anda mesti membayar kurier atau pejabat pos dan melakukan pemeriksaan.

Beli dengan potongan harga -50%. Syarat promosi adalah terhad.

Cara membeli di Babo Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Babo Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga dikurangkan 500000 ₨, tinggalkan permintaan di laman web dengan maklumat hubungan anda. Pengurus memanggil anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh menerima dan membayar barang di pejabat pos atau kurir, yang akan menghantar bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Babo dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan maklumat peribadi anda secepat mungkin dalam borang pesanan supaya kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar, dan membayar bungkusan pada hari berikutnya setelah penerimaan melalui pos atau kurier. Kos penghantaran boleh berbeza-beza dari bandar ke bandar. Apabila anda membuat pesanan, tanyakan kepada penasihat anda berapa kos penghantaran ke kota Babo.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.