Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Ayavasi

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Flekosteel di Ayavasi Gel

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel di Ayavasi untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi untuk promosi tersebut 500000 ₨. Dalam aplikasi, masukkan nombor telefon dan nama anda menggunakan borang pesanan. Pengurus akan menghubungi anda dan menjelaskan butiran pesanan untuk penghantaran cepat serta semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Bayaran hanya setelah penerimaan bungkusan dengan wang tunai semasa penghantaran melalui pos atau kurier dan pemeriksaan.

Dapatkan diskaun sebanyak -50%. Syarat promosi adalah terhad.

Cara membeli di Ayavasi Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Ayavasi Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga yang lebih rendah (45 €), masukkan maklumat anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Tunggu pengurus memanggil. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran hanya akan dibuat setelah penerimaan pakej di alamat anda semasa penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Ayavasi dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda menerima pesanan dan hanya membayarnya setelah penerimaan. Kos penghantaran melalui pos atau kurier mungkin berbeza-beza bergantung pada bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus syarikat berapa kos untuk dihantar ke Ayavasi.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.