Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Astraksetra

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Astraksetra

Sekiranya anda ingin memesan gel Flekosteel di Astraksetra untuk sakit sendi dan punggung, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan diskaun semasa -50% 500000 ₨. Dalam aplikasi, masukkan nombor telefon dan nama dalam borang di laman web. Pengurus memanggil anda untuk mendapatkan nasihat mengenai aplikasi pembelian dan untuk menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk penghantaran setelah menerima bungkusan dari kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Promosi! Beli diskaun 50%.

Cara membeli di Astraksetra Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Astraksetra Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima gel Flekosteel dengan harga yang lebih rendah (45 €), sila tinggalkan permintaan menggunakan borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Pengurus memanggil anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran hanya akan dibuat setelah penerimaan pakej di alamat anda semasa penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Astraksetra dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda membuat pesanan dan menunggu penghantaran. Kos tepat untuk menghantar bungkusan melalui pos ke alamat yang ditentukan mungkin berbeza di bandar yang berbeza. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Astrakhetra.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.