Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Windom

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Pesan Flekosteel di Windom Gel

Untuk mendapatkan Flekosteel di Windom untuk sakit belakang, anda mesti memesannya dari laman web rasmi dengan potongan harga 500000 ₨. Sertakan nama dan nombor telefon anda dalam aplikasi. Pengurus akan menghubungi anda dan menjelaskan butiran pesanan dengan anda. Dia akan mengatur penghantaran ke alamat dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh mengambil bungkusan di pejabat pos atau membawanya ke rumah anda dengan kurir. Pembayaran selepas penghantaran dan pemeriksaan.

Iklan terhad. Cepat buat pesanan dengan diskaun 50%.

Cara membeli di Windom Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Windom Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima Flekosteel-Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, masukkan maklumat anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Pakar pusat panggilan akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan anda. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar bungkusan setelah menerimanya di tangan anda di pejabat pos atau setelah menerimanya di kurir.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Windom dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan maklumat hubungan anda seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerima bungkusan dan membayarnya. Kos penghantaran melalui kurir ke alamat yang anda berikan mungkin berbeza bergantung pada bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada wakil berapa kos penghantaran ke Angin.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.