Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Vasior

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Vasior Gel

Untuk membeli gel Flekosteel di Vasior untuk sakit sendi dan punggung, anda harus memesannya di laman web rasmi dengan potongan harga sekarang sebanyak 500000 ₨. Dalam aplikasi tersebut, berikan nombor telefon dan nama anda pada borang pesanan. Pengurus memanggil anda untuk mendapatkan nasihat mengenai aplikasi pembelian dan untuk menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran adalah wang tunai semasa penghantaran pada bungkusan dan pemeriksaan.

Hanya sekarang anda boleh memesan dengan diskaun 50%.

Cara membeli di Vasior Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Vasior Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang lebih rendah 500000 ₨, tinggalkan permintaan di laman web kami dengan maklumat hubungan anda dan tunggu pengurus menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar pesanan melalui pos semasa penerimaan atau melalui kurier semasa penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Vasior dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan nama dan nombor telefon seakurat mungkin dalam borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantarnya, dan bayar bungkusan pada hari berikutnya setelah penerimaan melalui pos atau kurier. Kos penghantaran bungkusan melalui kurier ke alamat yang anda berikan mungkin berbeza mengikut bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Vasior.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.