Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Tapaktuan

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Tapaktuan

Bagi mereka yang ingin menerima gel anti-sakit Flekosteel di Tapaktuan untuk sakit belakang dan sendi, perlu memesannya di laman web rasmi untuk tawaran istimewa 500000 ₨. Dalam aplikasi, anda mesti memasukkan maklumat hubungan anda dalam borang pesanan. Pengurus akan memanggil anda untuk membuat pesanan, menjawab semua pertanyaan dan permintaan anda untuk penghantaran, dan menjelaskan semua perincian pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran bungkusan secara tunai semasa penghantaran ke kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Promosi! Pesan hari ini dan dapatkan diskaun 50%.

Cara membeli di Tapaktuan Flekosteel

Bagaimana saya memesan Flekosteel di Tapaktuan Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Pengurus kami akan menghubungi anda sebentar lagi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan setelah penerimaan pos berlaku setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Tapaktuan dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Pada keesokan harinya, kurir menyampaikan alamat dengan cepat. Kos penghantaran boleh berbeza-beza dari bandar ke bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus berapa kos untuk dihantar ke kota Tapaktuan.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.