Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Tanjung-Balai

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Tanjung-Balai Gel

Sekiranya anda ingin membeli gel anti sakit Sakit Flekosteel di Tanjung-Balai untuk sendi dan punggung, anda harus memesannya dari laman web rasmi dengan harga rasmi 500000 ₨. Dalam aplikasi, anda perlu memasukkan nombor telefon dan nama anda dalam borang pesanan. Pengurus akan menghubungi anda dan menjelaskan butiran pesanan untuk penghantaran cepat dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda hanya membayar bungkusan setelah menerima barang dari kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Cepat beli dengan diskaun -50%. Syarat promosi adalah terhad.

Cara membeli di Tanjung-Balai Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel di Tanjung-Balai Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli gel Flekosteel dengan harga dikurangkan 500000 ₨, tinggalkan permintaan di laman web dengan maklumat hubungan anda. Pengurus kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh menerima dan membayar barang di pejabat pos atau kurir, yang akan menghantar bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Tanjung Balai dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi borang secepat mungkin agar pekerja tidak melakukan kesalahan semasa menghantarnya. Keesokan harinya, periksa bungkusan di pejabat pos dan kemudian bayar krimnya. Kos penghantaran bungkusan melalui pos ke alamat yang ditentukan mungkin berbeza di bandar yang berbeza. Semasa membuat pesanan anda, tanyakan kepada pengurus syarikat berapa kos penghantaran ke Kota Tanjung-Balai.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.