Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Tanahmerah

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Tanahmerah Gel

Untuk membeli gel anti sakit belakang Flekosteel di Tanahmerah, anda perlu memesannya dari laman web rasmi dengan harga rasmi 500000 ₨. Dalam aplikasi, anda perlu memasukkan kenalan anda dalam borang pesanan - pengurus akan menghubungi anda untuk penghantaran dan nasihat yang cepat, serta penjelasan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Anda boleh mengambil bungkusan di pejabat pos atau membawanya ke rumah anda dengan kurir. Pembayaran selepas penghantaran dan pemeriksaan.

Hari ini diskaun -50%, anda mempunyai masa untuk membeli dengan harga yang rendah.

Cara membeli di Tanahmerah Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Tanahmerah Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, tinggalkan permintaan di laman web kami dengan maklumat hubungan anda dan pengurus akan menghubungi untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh menerima dan membayar barang di pejabat pos atau kurir, yang akan menghantar bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Tanahmerah dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan maklumat peribadi anda seakurat mungkin dalam borang pesanan supaya kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar dan anda mempunyai pesanan pada hari berikutnya! Penghantaran melalui pos atau kurier 1-3 hari. Kos penghantaran melalui pos ke alamat yang diberikan mungkin berbeza di bandar yang berbeza. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada anggota staf berapa kos penghantaran ke bandar Tanahmerah.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.