Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Senggeh

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Senggeh Gel

Untuk mendapatkan Gel Sakit Punggung dan Sakit Sendi Flekosteel di Senggeh, anda perlu memesannya di laman web rasmi untuk tawaran istimewa 500000 ₨. Dalam aplikasi, tinggalkan permintaan pada borang pesanan, berikan nombor telefon dan nama anda - pengurus akan menghubungi anda dan menjelaskan butiran pesanan dengan anda, mengatur pengiriman ke alamat dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Setelah menerima bungkusan, anda perlu membayar kepada kurir atau pejabat pos dan melakukan pemeriksaan.

Hanya hari ini DISKAUN -50%, mempunyai masa untuk membeli dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli di Senggeh Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Senggeh Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima gel Flekosteel dengan harga yang dikurangkan (45 €), sila tinggalkan permintaan menggunakan borang pesanan, menentukan maklumat hubungan anda dan tunggu pengurus menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh membayar bungkusan setelah menerimanya di tangan anda di pejabat pos atau setelah menerimanya di kurir.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Senggeh dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Buat pesanan keesokan harinya dan dapatkan tepat pada masanya. Kos penghantaran yang tepat mungkin berbeza dari bandar ke bandar. Apabila anda membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus berapa kos penghantaran ke Kota Senggeh.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.