Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Sabang

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Dapatkan Gel Flekosteel di Sabang

Untuk memesan gel sakit belakang Flekosteel di Sabang, anda mesti memesannya di laman web rasmi dengan harga terbaik 500000 ₨. Dalam aplikasi, gunakan borang pesanan untuk memberikan nombor telefon dan nama. Pengurus akan memanggil anda untuk mengatur penghantaran, merujuk permohonan dan menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk penghantaran setelah menerima bungkusan dari kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Promosi! Beli diskaun 50%.

Cara membeli di Sabang Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Sabang Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Kemudian pilih kaedah penghantaran dari pekerja syarikat. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda hanya membayar setelah menerima bungkusan dari kurir atau di pejabat pos setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Sabang dalam masa 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon anda seakurat mungkin pada borang pesanan supaya kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Buat pesanan keesokan harinya dan dapatkan tepat pada masanya. Kos penghantaran bungkusan dengan kurier mungkin berbeza-beza bergantung pada jarak dari kota. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada ahli syarikat berapa kos untuk dihantar ke Sabang City.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.