Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel dalam Rumble

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel Dalam Rumble Gel

Untuk mendapatkan Flekosteel Dalam Rumble untuk sakit sendi dan belakang, ia mesti dipesan dari laman web rasmi dengan potongan harga 500000 ₨. Dalam aplikasi, gunakan borang pesanan untuk memberikan nombor dan nama telefon anda. Pengurus akan memanggil anda untuk memberi nasihat, mengatur penghantaran cepat dan membersihkan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk pakej setelah penerimaan dan pemeriksaan.

Iklan terhad. Cepat dapatkan diskaun -50%.

Cara membeli dalam Rumble Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel Dalam Rumble Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan gel Flekosteel dengan harga yang lebih rendah (45 €), isi borang pesanan dengan maklumat hubungan anda dan tunggu pengurus menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh menerima dan membayar barang di pejabat pos atau kurir, yang akan menghantar bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Dalam Rumble dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya anda akan menerimanya melalui kurir di rumah anda (pembayaran setelah penerimaan bungkusan). Kos penghantaran tepat oleh pengepos ke alamat yang ditentukan mungkin berbeza di bandar yang berbeza. Semasa membuat pesanan dari perunding perniagaan, ketahui berapa kos penghantaran ke Rumble City.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.