Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Roti

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Roti Gel

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel di Roti Gel untuk sakit sendi dan belakang, anda perlu memesannya di laman web rasmi untuk promosi semasa 500000 ₨. Dalam aplikasi, anda perlu memasukkan maklumat hubungan anda dalam borang pesanan. Pengurus akan menghubungi anda dan menjelaskan butiran pesanan untuk penghantaran cepat serta semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk pakej setelah penerimaan dan pemeriksaan.

Iklan terhad. Cepat beli dengan diskaun -50%.

Cara membeli di Roti Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Roti Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel pada harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, isi borang pesanan ringkas di laman web dengan maklumat hubungan anda. Dalam masa 15 minit pengurus akan menghubungi anda untuk mengesahkan pesanan. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Bayar pesanan hanya setelah menerima bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Roti dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi bidang nama dan nombor telefon pada borang pesanan seakurat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar, dan membayar bungkusan pada hari berikutnya setelah penerimaan melalui pos atau kurier. Kos penghantaran bungkusan ke alamat anda melalui kurier mungkin berbeza dari yang di bandar lain. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada anggota kakitangan syarikat berapa kos untuk dihantar ke bandar Roti.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.