Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel dalam Hit the Kim

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel Dalam Hit the Kim Gel

Untuk membeli gel anti sakit belakang Kim Flekosteel Dalam, anda perlu memesannya dari laman web rasmi dengan harga separuh 500000 ₨. Cukup berikan nombor telefon komunikasi dan nama anda dalam aplikasi. Pengurus akan menghubungi anda dan memberi anda nasihat penuh mengenai pesanan dan penghantaran serta menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Setelah menerima bungkusan, anda perlu membayar kepada kurir atau pejabat pos dan melakukan pemeriksaan.

Hanya sekarang anda akan mendapat diskaun -50%.

Cara membeli dalam Hit the Kim Flekosteel

Bagaimana cara membeli Flekosteel Dalam Hit the Kim Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin membeli Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan 500000 ₨, masukkan nama dan nombor telefon anda dalam borang pesanan dan berikan maklumat hubungan anda. Pengurus kami akan menghubungi anda sebentar lagi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran hanya akan dibuat setelah penerimaan pakej di alamat anda semasa penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang Dalam Hit the Kim dalam 1, 5 hingga 2 hari. Masukkan nama dan nombor telefon dalam borang pesanan seakurat mungkin agar kakitangan tidak membuat kesalahan semasa menghantarnya dan anda mempunyai pesanan pada hari berikutnya! Penghantaran melalui pos atau kurier 1-3 hari. Kos penghantaran yang tepat mungkin berbeza dari bandar ke bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Pukul Kim.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.