Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Pondok-Kabe

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Pondok-Kabe Gel

Untuk membeli Gel Flekosteel di Pondok-Kabe dengan jayanya untuk sakit sendi dan punggung, anda harus memesannya dari laman web rasmi dengan harga murah 500000 ₨. Dalam aplikasi, berikan nombor telefon dan nama dalam borang di laman web. Pengurus memanggil anda untuk menjawab semua soalan menarik anda, membuat pesanan dan membersihkan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk pakej setelah penerimaan dan pemeriksaan.

Promosi! Pesan hari ini dan dapatkan diskaun 50%.

Cara membeli di Pondok-Kabe Flekosteel

Bagaimana cara mendapatkan Flekosteel di Pondok-Kabe Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin menerima Flekosteel-Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, isi borang pesanan dengan maklumat hubungan anda dan tunggu sehingga operator menghubungi. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Pembayaran untuk pesanan setelah penerimaan pos berlaku setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Pondok-Kabe dalam 1, 5 hingga 2 hari. Sertakan nama dan nombor telefon seakurat mungkin pada borang pesanan agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Bayar pesanan pada keesokan harinya setelah anda menerimanya melalui pos atau kurier. Harga yang tepat untuk menghantar bungkusan melalui pos atau kurier mungkin berbeza mengikut bandar. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus berapa banyak kos penghantaran ke bandar Pondok-Kabe.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.