Gel untuk sendi dan punggung

Beli Flekosteel di Obano

Gel Flekosteel
500000 ₨1000000 ₨
4.617

Untuk memesan Flekosteel

Potongan harga -50%

Beli Flekosteel di Obano Gel

Bagi mereka yang ingin menerima gel anti-sakit Flekosteel di Obano untuk sakit belakang dan sendi, perlu memesannya di laman web rasmi dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨. Dalam aplikasi yang menggunakan borang pesanan, berikan nombor telefon dan nama. Pengurus akan menghubungi anda dan memberi nasihat mengenai pesanan dan penghantaran, serta menjelaskan semua butiran pesanan.

Gel akan dihantar ke mana-mana wilayah / kota (Indonesia) dalam 1-3 hari. Pembayaran untuk penghantaran setelah menerima bungkusan dari kurier atau melalui pos dan pemeriksaan.

Hanya hari ini DISKAUN 50%, pesan dengan harga yang lebih rendah.

Cara membeli di Obano Flekosteel

Bagaimana cara memesan Flekosteel di Obano Gel?

Flekosteel gel terhadap sakit sendi dan belakang adalah ubat untuk arthrosis, osteochondrosis, radiculitis, artritis dan penyakit lain dari sistem muskuloskeletal. Ia berjaya memerangi gejala dan penyebab patologi dan memastikan kesan pemulihan yang sudah ada pada fasa pertama rawatan.

Sekiranya anda ingin memesan Flekosteel Gel dengan harga yang dikurangkan sebanyak 500000 ₨, sila tinggalkan permintaan di laman web menggunakan borang pesanan yang menyatakan maklumat hubungan anda dan biarkan pakar kami menasihati anda secara percuma. Dia menjawab semua soalan, memberitahu anda mengenai tawaran dan potongan istimewa dan menjelaskan tarikh penghantaran barang. Anda boleh menerima dan membayar barang di pejabat pos atau kurir, yang akan menghantar bungkusan setelah penerimaan.

Pengilang (Indonesia) hanya menjual produk melalui laman web rasmi, jadi anda hanya boleh membeli gel di sana. Hati-hati dengan penipu!

Anda boleh memesan dan menerima barang di Obano dalam 1, 5 hingga 2 hari. Isi bidang nama dan nombor telefon pada borang pesanan seakurat mungkin agar kakitangan tidak melakukan kesalahan semasa menghantar. Keesokan harinya, periksa bungkusan di pejabat pos dan kemudian bayar krimnya. Kos penghantaran melalui pos ke alamat anda mungkin berbeza di bandar lain. Semasa membuat pesanan, tanyakan kepada pengurus besar syarikat berapa kos penghantaran ke bandar Obano.

hanya di Indonesia hari ini DISKAUN -50%.